Блог за пътешественици

Кога и къде да пътуваме

летни гуми

летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените отличителни белези. Наблюденията определят, още много купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-твърда смес на предпазителя и вече отбелязаната система за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни фирми в интернационален мащаб. Още от образуването си през 1967 година, компанията се развива непрекъснато съобразно най-актуалните технологии и направления на пазара, за да подсигури удобството и сигурността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis включват особени характеристики и приоритети. Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено устойчиви, и имат сравнително дълготраен живот, даже и при неправилно износване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите прорези и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Безпредметно е да се съмнявате или тревожите за това какъв вид летни гуми да подберете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON са съставени от безкрай предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници. Изрично е, че нерядко на пътната настилка има възможност да се породят изненадващи и неподходящи ситуации.

Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири обширни водни тръби, които осигуряват спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, кръгообразни раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и посредством които се прецизира движението и се редуцира заплахата от някакво обширно деформиране; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с който се реализира отмерено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON съдържат други особени и съществени характерни особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в изненадващи ситуации; системата, която понижава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно товарене и рязко спиране – това са все неща, които вкупом с изведените до този момент такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е причината да си съперничи резултатно с най-сериозните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава уважение и обстоятелството, че при производството на летните гуми на SYRON се употребяват много по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-оскъден харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – ключови плюсове

Съществено превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава вероятността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, удобство при каране, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-значимото нещо, от което има нужда един водач. Нещо повече, SYRON са от онези фирми, които вмъкват в собствените си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-мащабен пробег и значителна трайност даже и при движение с сериозна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три централни надлъжни улеи върху предпазителя, които подобряват отводнението и движението по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Още, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна подобряват стабилитета при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, малкото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и незасъхнали улици. Летните гуми осигуряват наложителната продуктивност при всички режими на експлоатация.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-доброкачествено изхабяване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и влажни улици, помагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на пътуването. Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. При това, актуалната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват съвършено сцепление и подвижност и обезпечават по-скоростно преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и навлажнено; по-мащабни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, особено при сериозна скорост; жилава жилка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с пътната настилка и прецизно придвижване. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги превръща в чудесен избор за ситуации, в които се изисква върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на търговеца да създава завладяващо чувство от возенето. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предоставаме изобилие от елитни и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на AutoBOX! Освен нашите идеи за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON
Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии
Летни гуми Syron – ключови плюсове
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
В заключение