Блог за пътешественици

Кога и къде да пътуваме

хладилници

хладилници

Хладилниците – необходими и все по-високотехнологични

Така сме свикнали с тихото съществуване на хладилниците у дома, че понякога забравяме колко е голяма важността им и се сещаме каква необходимост са в мига, в който нещо спре да работи както трябва. И първо се поддаваме на гнева, после се паникьосваме, и накрая признаваме, че нито сме правили профилактика на хладилниците си, нито сме сме се впечатлявали , виждайки „знаците“,, които са показвали, че нещо се е развалило. Често се стига до момента, в който купувачите се снабдяват с ново производство хладилници. При положение че и вие сте в тази важна ситуация, екипът ни е насреща, за да ви помогнем в пътя към купуването на хладилници, до изпипването на всички подробности и поръчването по интернет.

Ако са ви нужни нови хладилници, професионалният ни екип е на разположение . За начало е добре да ви съобщим няколко интересни неща.

Внимавайте за тези шест храни, които да не слагате в хладилници

Макар и да е възприето да прибираме всички продукти в хладилниците, оказва се, че съществуват продукти, за които е по-добре да останат отвън. Да, в случай че искаме да спасим качествата и свежестта им. Запознахме се подробно и ви показваме шест продукта, които всички прибираме в хладилниците, но за които е много по-добре да бъдат оставени намира. Говорим за следните храни:

1. Салата с подправки – понякога ни се случва да изядем по-малко салата. И в повечето случаи, за да да не я хвърляме, решаваме да я преместим в хладилниците. Грешка! По този начин свежестта на салата ще изчезне, а и съществува опасност да „ароматизираме“ хладилниците гадно.

2. Домати – ако искате да запазите всички хранителни качества на доматите, и на специалния им вкус, не ги прибирайте в хладилниците, най-ефикасно се запазват в температурата на стаята.

3. Питки – истината е, че питките, държани в хладилниците, твърде бързо изсъхват.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще узрее перфектно и ще се задържи свежо повече време.

5. Чесън – неговото място не е в хладилниците, а в проветриво и сухо помещение.

6. Мед – по-добре извадете бурканите с мед от хладилниците и ги наредете на рафта.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

При нас ще срещнете всякакви разновидности хладилници

В богатия ни асортимент ще срещнете хладилници с камери долу и горе, хладилници с възможност за една врата, Side by Side хладилници, хладилници с възможност за вграждане и, логично, витрини за охлаждане. Както при всички наши стоки, и в този случай сме гледали да дадем достъп до продуктите на голям брой организации, за да предоставим колкото се може по-голям избор за всички. Да, и при хладилниците предоставяме всякакви филтри от магазина в наши сайр, помагащи за резултатите да са това, което търсите. Тяхната идея е всеки потребител да преценява сам каква подборка от артикули да му излизат.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Как протича процесът по размразяването на хладилници

По принцип новите хладилници са с вградена технология, която ги размразява . Случва се благодарение на специален изход, чрез който изтича излишната вода и отива в точно определено легенче, а след това идва процес на изпарение. Стига да искате, имате възможност да почистите отвора и купичката, за да допринесете за по-дългото съществуване на новите ви хладилници.

Сигурни ли сте как е редно да се местят хладилниците?

Тъй като сме професионалисти, разполагаме с отговора на този въпрос. Специалистите дават препоръки хладилниците да се преместват както са изправени заради наличието на компресора. Той притежава специални щифтове, които са произведени така, че да олекотят всякакви натоварвания в нормалната позиция на хладилниците, което – отвесното. Поради тази причина и придвижването във водоравна позиция по-скоро е противопоказно.

Искате хладилници или нещи друго? Не се бавете, а се свържете с нас сега!

Нашите специалисти са в готовност да отговарят на на всички неясноти или ще ви помогнат да направите своя избор сред хладилниците. Ако се затруднявате да изберете кой от посочените от вас хладилници да вземете, не сте наясно какви са техните плюсове сравнени с останалите или просто желаете да установите нещо, недейте да се колебаете, а се свържете с нас. Можете да го направите по какви ли не възможности – въпрос на ваш избор. За неясноти по отношение на хладилници или друга техника /други артикули ще получите професионален отговор на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако се окаже, че питанията ви са по-скоро насочени към колегите от отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са потребни, вече пестят енергийни ресурси и някои дори са смарт , би било добре хората да обмислим как се отнасяме към тях. Нужно е да осъзнаем наложителността от висококачествен хладилник и добрите страни за съществуването ни, които носи той. Запознайте се с хладилниците в Top Market и вземете онзи, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – необходими и все по-високотехнологични
Внимавайте за тези шест храни, които да не слагате в хладилници
При нас ще срещнете всякакви разновидности хладилници
Как протича процесът по размразяването на хладилници
Сигурни ли сте как е редно да се местят хладилниците?
Искате хладилници или нещи друго? Не се бавете, а се свържете с нас сега!