матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки апартамент

матраци Симеонов е сред най-избираните и потвърдили качеството си компании в спалната индустрия у нас. В нейния каталог можете да откриете подбрани типове и серии матраци – от с едно лице, двулицеви матраци и такива за деца до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя на спални Симеонов предоставят на хората най-висококачествен продукт, както и най-високо ниво на отпочиване и възвръщане на силите по време на спане. също така, продължаващите иновативни хрумвания на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, продуктовата гама и различните идеи гарантират, че матраците Симеонов са изцяло създадени по модерните правила и принципи за здравословен и пълноценен сън. в това, което ще прочетете ще разискваме въпроса за категоричните ползи от избирането на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Матраци Симеонов – централни категории с продукти

Както споменахме, фирма Матраци Симеонов предоставя изключително обилно продуктово богатство от разновидности и поредици матраци. Освен познатите, нашият колектив сме изработили и наши си комплекти матраци, мислени за желанията и предпочитанията на характерни клиенти. Ето и кои модели матраци сме подготвили в нашия каталог:

Още видове

Серията с наименование „Алое Вера“ е произведена план за почивката на тялото на купувача по време на сън. Матраците от тази категория са с тъкан, в която има извлечено „Алое Вера“. Този плат е в помощ за повишаване степента на мекота и нежност когато човек си легне. Матраците Симеонов, които са част от серията „Алое Вера“, безспорно ще ви сътрудничат да се избавите през целия ден струпваните проблеми и раздразнителност, и най-после да разпознаете на качествен сън.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ нишките от бамбук са екологичен материал, който играе ролята на защита от природата гадните миризми и аромати и непрепоръчителните за никого микроорганизми и най-различни бактерии. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ намаляват до минимум риска от възникване на алергии и прахови акари. В допълнение, заради тяхната проветрива структура ще се предотврати и продължителна влажност. По този начин ще ви бъде гарантирана една подходяща, несмущаваща и хубава зона за висококачествен сън и почивка.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ дава възможност на клиентите удобни и комфортни матраци с професионално селектиран плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на кадифени усещания при лягане. Силната им структурна изработка предоставя тяхната устойчивост, а симпатичното бяло ще се съчетае точно в интериорното решение на спалнята ви.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в серията, наречена „Какао“ се съдържат качествени във времето артикули за спане, носещи максимална степен на комфортни усещания в леглото. Цветът на матраците е бял в раздела „Какао“ , но има ефирни кафяви багри, като така правят неговата най-горна част още по-разноцветна и подходяща за гледане.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е една от най-новите подборки матраци в нашия каталог. Всички продукти за спане, които ще откриете в нея, са изградени отса със специална субстанция с памет, обогатена с Cool gel капсули, чието предназначение е за намаляваме на температурата на тялото при необходимост. Матраците от раздел „Climattress” са предназначени за горещините, когато типичните летни температури обикновено са източник на за безсъние на клиентите. Освен това, тяхната отворена система позволява свободна въздушна динамика, а това е допълнително качество за онези, които не понасят жегите. С матраците , част от „Climattress”, ще си фантазирате, че сте на плажа и се любувате на успокояващия летен вятър.

Серията, която носи името „Lux”, пък включва такива с една страна и с две лица матраци. Два са случаите по отношение на оползотворените средства за изработването на тези матраци – единствено направа с дунапрен и смес от пяна със специална мемори субстанция и дунапрен. Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” са твърди осигуряват основа, която е сигурна по време на спане. Смесването на дунапрен и мемори пяна носи комфорт в комбинация с такава здрава и стабилна основаЗатова и матраците с такова съчетание от материали са по-вероятният избор за всички, страдащи от дискомфорт в гръбнака.

И накрая – раздел „Ladybird”. От предложените тук продукти ще останат доволни клиенти които имат проблеми с гърба. Тук ще откриете както еднолицеви, така и двустранни матраци. По-специалното при въпросните матраци всъщност е, че съдържат изключително устойчив основен слой. Точно върху тази издържлива база е нареден слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam който масажира на тялто. Купувайки си матрак от раздел „Ladybird”, вие започвате процеса по понижаване на болките, които причиняват неспокойствия в съня ви, и и започване на процес на истинска почивка през нощта.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Производството на Симеонов , разбира се, предлага редица различни дунапренови артикули и Vitafoam матраци. Какви са техните ползи и предпочитания за човека? На първо място Vitafoam пенополиуретан в същината си е материал от пяна, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но след време възобновява в начална точка. Въпросният материал предоставя неописуемо чувство за почивка и релаксация на всеки в състояние на сън. Също така, съдържащите дунапрен матраци дават и други предимства, които сигурно са непопулярни за повечето от потребителите. Дунапренът, който е мек, гарантира безспорни анатомични качества, а по-твърдият – засилени ортопедични свойства. Направените от дунапрен матраци от компанията Симеонов са направени от материали с най-високо качество, благодарение на което доказват, че могат да опазят своето начално положение и плюсове за повече години.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Това са различни матраци от марката Симеонов, за изработването на които е вкарана в употреба пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която запомня извивките на тялото е продукт на иновативен технологичен процес, който повишава значително усещането за ултимативно спокойствие и чувството за ненадминат комфорт през тъмните часове на деня. Тя се използва в направата в реализирането както на еднолицеви, също и на двустранни матраци. Ако изключим всичко друго, спалните продукти, изработени от пяна с памет, са идеални за клиенти със заболявания в гръбначния стълб. пяната, която помни извивките на тялото спомага за това районът на гърба да бъде в идеална плоскост, както и да се гарантира еднакъв комфорт за всички части от тялото ни. Като допълнение, мемори пяната е и термочувствителна и ефикасно уравновесява телесната температура докато сънуваме.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Хотелски матраци

Марка Матраци Симеонов създава и и отговарящи на хотелските нужди, които стават основно за ползване в хотели. Тези наши артикули са изключително уместно усмотрение за оборуване в най-разнообразни хотели, мотели. Частта, която се явява основа е образувана след процес на обработка на иглолистно дърво, даващ на спалния артикул колкото се може повече здравина. На въпросната основа е нужно да бъде положен както матрак с едно лице, така и матрак с две лица.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Нестандартни мерки

Едно от неопровержимите качества на матраците от фирма Симеонов е това, че се правят и в нетипични мерки при наличие на искане или поръчване от определен купувач. По този начин се задоволяват индивидуалните претенции за широчина, височина и каквито и да е размери на матрака. Това е особено съществено за реализиране на необходимите ползи от страна на потребителя касаещи практичност, комфорт и пълноценен процес на спане.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Горни матраци

Матракът, който се поставя отгоре е идеален, в случаите, в които трябва да решите ситуация с твърд матрак или старо легло, което е неудобно. Разбира се, това не е единственото му положително качество. Матракът за отгоре може също така да се използва за всички гости, на пикници сред природата и къмпинги. Моделите от тази категория са изцяло съобразени с всички ваши конкретни необходимости ще ви предложат неповторима мекота и комфорт когато спите.

Разнообразна продуктова гама

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е много разнообразна и съответства на потребностите и желанията на широк кръг от лица. Като начало, в каталожната ни подредба могат да се забележат много типове матраци – едностранни и двустранни, предназначени за деца, такива за деца и покриващи матраци, и дори с френски вид, които се използват за снабдяване на вили. Освен това, са определени известен брой сетове матраци в зависимост от употребените за изработката им материали и технологични процеси. Безспорно най-популярните колекции са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от информацията ще опознаем с повече подробности всички разновидности матраци от марката Симеонов и техните основни особености.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци обичайно се ползват за кревати, за които няма рамка за под матрака. При положение че и спалното място у вас е съвпада с описанието, то едностранните матраци от , произведени от Симеонов, ще ви свършат отлична работа. Те са произведени с включена подматрачна рамка и няма да ви отнемат твърде много излишно време и активности, свързани с нейното откриване и монтиране. Рамките, поставящи се под матрака на изработените от нас еднолицеви матраци са произведени от материали от иглолистни дървета. Безспорно тяхно достойнство е фактът, че са прости за нагласяне на повдигащи механизми, когато става дума за кревати с такава функция.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Детски матраци

Екипът на Матраци Симеонов наблягаме и на точните изисквания на най-малките. Сред всички съществуват видове матраци, които са предвидени за употреба при деца и бебета. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов доставят издържлива и разтеглива основа, благоприятстваща за точното развиване на мускулите и костите. Да не забравяме, че, осигуряват на малките съкровища максимално ниво на удобно и комфортно усещане с оглед лечебен, удобен и качествен сън.

Още допълнения за матраци

Няма как да не ви кажем и, че, сред всички продукти на фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни добавки за любимия ви матрак. От защитни покрития и основи за матраци до възглавници, които засилват усещането за супер качествено отпочиване по време на сън. Големият избор сред нашите продукти ще ви даде качественото ви почиване висококачествен релакс.

Насладете се на матраците от нашата фирма и се запознайте с най-добрата почивка по време на сън.

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки апартамент
Матраци Симеонов – централни категории с продукти
Още видове
Дунапренови матраци
Мемори матраци
Хотелски матраци
Нестандартни мерки
Горни матраци
Разнообразна продуктова гама
Еднолицеви матраци
Детски матраци
Още допълнения за матраци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *