Статии

Pages


3 Replies to “Статии”

  1. Защо именно интериорен дизайнер? При днешния динамичен начин на живот, често жилища се закупуват с цел инвестиция. В този случай е добре да се обърнете към опитен интериорен дизайнер, специалист, тъй като той ще допринесе изключително много към стойността на вашия имот. Studio Interio: Добрият дизайн вълнува! Интериорен дизайнер!

  2. Интериорен дизайн на апартамент – Важното е отделният предмет или обект да допълни, да се свърже към останалите обекти и елементи в пространството, било то по форма, цвят, големина и пр., за да се постигне един цялостен балансиран и хармоничен интериорен дизайн на апартамент или място за обитаване. Ние от Studio Interio с готовност ще постигнем желания интериор, разпределение и декориране на вашето жилище или бизнес пространство. За нас няма малки проекти. Интериорен дизайн на апартамент!

  3. Ние от Studio Interio сме напълно подготвени да ви дадем професионално и компетентно мнение относно елемените на дизайна като цветове, форми, текстури, осветление и други, както и взаимодействието между тях, събразно принципите на добрия дизайн, както и вашите стилистични изисквания и нагласи. Ние ще се отнесем с особено внимание при изясняването на вашите естетически и функционални вкусове и предпочитаия. Ние сме готови за предизвикателствата! Studio Interio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *