Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – мнения за дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която продава дрехи jack and jones изобщо ? Абстрахирайки се от това, че нашата страна компанията да не е в редиците на най-разпознаваемите, си струва да се запознаеш по-добре с нейните продукти и да намериш точно тези сред тях, които отговарят на същността ти и светоглед!

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те имат за цел да обхванат всички оутфитове, възгледи и замисли, но се различават един от друг, за да прилягат на всички вкусове и начини на обличане.

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от градската поп култура – стилът е любопитен и разнообразен , от начина на обличане струи веселие, а инспирацията за тях е почерпено от най-актуалните течения. Те са висококачествени и обединяват в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, които ти предоставят възможността да пресъздадеш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , които подхождат на личностите, които не се страхуват да изпъкнат сред другите. Отправени са към съвременните мъже , които често комбинират многообразни стилове в аксесоарите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага цветни облекла , като тениски с щампа , блузи за ежедневието, суитшърти и дънкови облекла.

Каталог дрехи Jack And Jones 1
Каталог дрехи Jack And Jones

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще видиш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали чуждестранния интерес. Сред тях са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовитото време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не дразнят тялото. Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са водоустойчиви и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всеки стил и имат много джобове, създадени , за да събират абсолютно всичко нужно.

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през пролетта, лятото, есента и зимата – произвеждат се иновативни модели от съвременни и разнообразни платове блузи с къс ръкав и ризи, в многообразни цветове или с прибавени детайли , популярни в съответния етап на показване на клиентите на серията дрехи . Точно за тази определена колекция дрехи Jack and Jones, компанията развива дейност в близко съдружие с минимален на брой влюбени в това, което правят снабдители, които дават най-добра изработка на крайния продукт . С помощта колективното им сътрудничество, дрехите Jack and Jones се превръщат в незаменими за облеклото на всеки , валидни за всеки един случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален начин на живот и стилен начин на обличане – такива , които се придържат към изчистената линия , но в по-модерна и тренди разновидност .

Каталог дрехи Jack And Jones 3
Каталог дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънкови облекла на марката , се фокусират върху качествената изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, правят отново избелените продукти, все едно минали през много изпирания , кръпки, съшити върху основните парчета, от които е направено облеклото, което прилича на кръпки. И с името си, моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изпълнението си се опитва да хване неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази линия представят високо качество , прибавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея тренди нотки . С уважение към традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще допълват оутфита на смелите мъжки личности , които харесват почитатели на типичното за него време .

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били главно дънки

В началото след започването на дейността на фирмата, дрехите Jack and Jones са предимно дънки, защото денимът вече е напълно установен на чуждестранните ниши и се предлага в най-разнообразни разновидности . И до днес , те се продават във всякакви цветови палитри и отенъци, избелени , по-малко или повече накъсани , по-прилепнали за краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката съумява да си спечели позиции пред света и да се позиционира до останалите преуспели производители на дънково облекло. В последно време, компанията лансира серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин основната идея на дънките и цели да ги направи с по ниски цени за всеки джоб. Основното , което е важно за компанията, е най-вече високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Ефектни дрехи Jack And Jones 4
Ефектни дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се старае да представи възмножно най-голям комфорт за всекидневието , без, разбира се, да пренебрегва високото качество на тъканите , които са необходими за изработката им . Точно сред тези дрехи Jack and Jones спадат спортните предложения на марката , които може би ще провокират любопитството ти! Инспирирани от активния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всички условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за мъжете , за които е важно качеството и удобството , предпочитат да спортуват , но не са готови да пренебрегнат визията със стил . Всички дрехи Jack and Jones от тази серия са подходящи за дейности навън и в парка, а добавените орнаменти са новаторски и имат за цел да те подпомогнат максимално , когато си в точно такава среда .

Най-добрите дрехи Jack And Jones 5
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за начина си на обличане

Съумяхме ли да привлечем интереса ти ? Искрено очакваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към използваните платове и създадените детайли , за да съчетаят различните начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многото предложения . Фирмата наистина заслужава да бъде оценена и у нас по начина , по който се е доказала и в останалите страни .

Обърнете внимание и на останалите ни артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Невероятни дрехи Jack And Jones 6
Невероятни дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 7
Изберете нашите дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 8
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 9
Оферти за дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Погледни и ти!
Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били главно дънки
Колекцията дрехи Jack and Jones Tech
Открадни нещо за начина си на обличане

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *