Интересни факти , които ще ви впечатлят за летните гуми

Интересни факти , които ще ви впечатлят за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми притежават необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните характерни особености. Практиките дават представата , още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-стабилна смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за спомагателно охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми SYRON – спомагателни достойнства

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни проводници , които дават гаранция за безопасността Ви при вече известния аквапланинг; коси , кръгообразни раменни повърхности, които се засягат незначително от пътната лента и с които се прецизира возенето и се ограничава вероятността от някакво обширно обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира возенето на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се осъществява отмерено разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на фирмата SYRON притежават други особени и основни свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в изненадващи обстоятелства; технологията , която понижава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които ведно с изредените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи ефикасно с най-сериозните марки в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до минималното . Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-ограничен разход на гориво.

Най-добрите летни гуми 1
Най-добрите летни гуми

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безмислено е да се двоумите или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват доста предимства достойнства на съответните условия пред всички други съперници . Очебийно е , че по някой път на пътната лента има възможност да се появят индидентни и лоши обстоятелства .

Вижте нашите летни гуми 2
Вижте нашите летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират безупречно сцепление и подвижност и обезпечават по-бързо изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които намаляват спирачния път, особено при голяма скорост; гъвкава нишка на коланите, които осигуряват по-качествена обратна връзка с пътната лента и точно шофиране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на шофирането – това ги прави прекрасен избор за ситуации , в които се изисква върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на производителя да създава смайващо чувство от движението . Вида обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

Каталог летни гуми 3
Каталог летни гуми

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-доброкачествено изхабяване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и навлажнени пътни ленти , подпомагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Допълнително , съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Вида съдържа 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми от линията на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни марки в международен аспект . Още от образуването си през 1967 година, компанията се разширява непрекъснато съобразно най-модерните технологии и тенденции на пазара, за да обезпечи спокойствието и сигурността на водачите . Разнородните модели  летни гуми на Maxxis са съставени от особени свойства и плюсове . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги прави изключително издръжливи, и имат сравнително продължителен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите канали и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Голямо разнообразие летни гуми 4
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми Syron – ключови привилегии

Възлово предимство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се намалява вероятността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски равнища на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-важното нещо , от което има нужда един водач . При това, SYRON са от онези търговци , които включват в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална протекция против нейното загряване . Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-голям пробег и значителна твърдост даже и при движение с сериозна скорост.

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което снижава звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилитета при сериозна скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Важните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни пътни ленти . Летните гуми осигуряват необходимата производителност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предоставаме много висококачествени и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Каталог летни гуми 6
Каталог летни гуми
Разновидности летни гуми 7
Разновидности летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 8
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Разнообразие от летни гуми 9
Разнообразие от летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вашата кола
Летни гуми SYRON – спомагателни достойнства
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни елементи относно създателя Dunlop
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от линията на производителя Maxxis
Летни гуми Syron – ключови привилегии
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
И накрая

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *