Какво трябва да вземем под око относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Какво трябва да вземем под око относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Автогумите определено са измежду най-съществените части за който и да е автомобил. Вашите автогуми са в основата за достигането на максимално удобство и комфорт във връзка с задвижването на колата , и гарантирането на безопасността , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички околни . За да изпълните тези цели обаче, е необходимо да заложите на правилните автогуми. В този материал ще ви предоставим базисните фактори, които е препоръчително да се вземат под внимание при подбора им . В допълнение, ще ви покажем няколко изгодни предложения отнасящи се до последващите дейности по монтиране , така че всичко да протече по определено най-гладкия и безпроблемен начин за вас.

Автогуми – съвети по извършването на монтажа

Съвършено логично след закупуването на чисто нови автогуми, настъпва време и за прилагането им към тяхното превозно средство. Пристъпвайки към това също има някои полезни методи , които би било хубаво да направите. Прегледайте кои биха могли да са те в долните редове :

поверете грижата професионалисти – поставянето на автогуми е процедура, която трябва да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в професионални сервизи. Не правете опити да осъществявате експерименти самоцелно , защото всяка неправилно монтирана автогума е вероятно по-нататък да създаде много неприятни пътни инцидентни .

задните автогуми в изрядно състояние – задните колела в повечето случаи не са обвързани с кормилното управление на колата , което прави сцеплението с пътната настилка много по-трудно. В тази последователност е добре отзад да да се прикачат най-новите или най-запазени автогуми гарантиращи максимално ефективен контрол върху автомобила и свеждането до минимум на затруднените обстоятелства по време на каране .

Изберете нашите  автогуми 1
Изберете нашите автогуми

Високо ниво

– високото качество на автогумите и не само, налични в каталога на сайта ни, е напълно гарантирано . Всеки тип гуми се набавят направо от Германия и съответстват на най-новите Евро стандарти за безопасност и сигурност при движение .

Зимни възможности за автогуми

– те са създадени да осигурят правилното придвижване на превозното средство в трудни зимни обстановки , нерядко съдържащи фактори като наводнени улици , виелици и заледена настилка. Поради тази причина са снабдени каучукова консистенция, притежаваща нужната еластичност при слаби температурни градуси и гарантираща правилното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми масово се сменят през октомври или ноември и се свалят пролетно време, когато със сигурност знаем , че мразовитостта и екстремните условия са окончателно преминали .

Разновидности автогуми 2
Разновидности автогуми

Заслужаващи си цени

– в онлайн магазина ще намерите автогуми на изгодно ниски и изгодни за клиента цени. Експертите ни всеки ден следят вълните на нашия пазар в това отношение , за да отстоява задоволителна изгода за доверените ни потребители .

Как да улучите точните автогуми?

Не е зле при търсенето на автогуми да се знаят няколко доста важни фактора и характеристики . Тези детайли ще ви са от полза да узнаете кои са най-прилягащите и пасващи автогуми за вашето возило. Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до елементи като съответната цена и роля. По-нататък в статията ще узнаете всичко , което трябва ви бъде ясно за посочените съображения , изпълняващи важна роля в момента на избор .

# Значими условия , да предвидим в закупуването на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от сериозните характеристики, които трябва да се предвидят . За всяка разновидност кола съществува съответен размер автогуми, обичайно посочен в нейното упътване. Със сигурност прегледайте това упътване и имайте предвид дадените в него параметри. Закупуването на несъответстващ за вашето превозно средство размер автогуми би могло да донесе някои неприятни ситуации при управление, като например излишен разход на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два поакзателя, които също са от истинско значение в процеса на покупка на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която тази автогума е в състояние да поеме. От друга гледна точка пък скоростният показател улавя последната пределна скорост за наличната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси сочат крайностите при задвижването на посочените видове и модели автогуми, с които който и да е шофьор ангажиран да внимава .

Функция – под „длъжност“ имаме предвид в каква пътна обстановка често ще се използват точните автогуми. Различната обстановка на пътя изисква и различни специфики и черти от гледна точка на автогумите. Автогумите, измислени за шофиране в градски условия , могат да осигуряват по-малки разходи на гориво и възможно най-кратък спирачен път. Ако често минавате по магистрали или други главни пътища, ключови за закупуването на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, голямото взаимодействие с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Стойност – съвсем нормално колкото по-качествени автогуми имате желание да поставите на вашето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще трябва да платите за тях. Въпреки всичко проучете внимателно за кой тип автомобил закупувате , в каква среда планирате да го управлявате и кой тип детайли на автогумите са от належаща потребност за вас. По този начин ще успеете да имате наистина точното и задоволително за вас съотношение между цена и качество при избирането на автогуми.

Качествени автогуми 3
Качествени автогуми

Летни типове автогуми

– съответстват идеално на сезонните обстоятелства по време на слънчевия пролетно – летен етап в България . Изделията , от които са произведени те, не водят до амортизация при силни скорости, или пък повреждане причинено от температурите. Монтирайки на автомобила си летни автогуми, можете да бъдете сигурни , че те ще останат в много добро състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Продавани с идеята да се избегне отегчителната и неприятна за редица собственици на автомобили подмяна на автогумите по два пъти годишно . Въпреки че не са способни нацяло да заместят зимните или летните такива, те обхващат голяма част от характеристиките на двата вида и предоставят постигането на нужните нива на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми гарантират нормалното шофиране през зимата, а от друга – са устойчиви на обичайните летни жеги .

Информация за автогуми 4
Информация за автогуми

Заповядайте да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Помогнете си с каталога на сайта ни и закупете съответстващите автогуми за вашето превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-предпочитаните автогуми 5
Най-предпочитаните автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 6
Най-добрите на пазара автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 7
Най-добрите на пазара автогуми
Повече за  автогуми 8
Повече за автогуми
Голямо разнообразие автогуми 9
Голямо разнообразие автогуми

Автогуми – съвети по извършването на монтажа
Високо ниво
Зимни възможности за автогуми
Заслужаващи си цени
Как да улучите точните автогуми?
Летни типове автогуми
Заповядайте да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *