Насоки при търсенето на винтоверт

Насоки при търсенето на винтоверт

Винтовертът е професионален инстрмент , който е много потребен и приложим в нашето съвремие . Винтоверът се използва най-вече за завинтване и отвиване на бурми или правене на отверстия в избрана повърхност . Вероятно е винтоверт да Ви потрябва както у дома – при положение че сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели примерно, така и за направата на някои доста по-приложими задачи вкъщи, като слагане на рамки с пейзажи, монтиране на рафтове и т.н. . Сега ще Ви разкажем малко повече за многообразието от модели винтоверти, както и за критериите за избор на най-правилния продукт от тази категория . Като бонус, ще научите защо закупуването на винтоверти от Etools.bg е определено най-сполучливата оферта за Вас.

В нашия магазин във всеки момент ще намерите намаления

Всекидневни акции и намаления – екипът от Etools.bg всекидневно предлагаме намаления и атракционни оферти за част от артикулите в онлайн магазина ни. Следете редовно за офертите ни и ще имате възможност да се уредите с качествен и надежден винтоверт на много удачна за Вас стойност.

Винтоверите за професионална работа са по-мощни от винтовертите за домашно приложение

Винтовертите за професионални цели често са и с по-високи мощности по отношение с обичайните такива. Споменатите мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при продуктите , прилагани у дома , са между двадесет и тридесет Nm . Най-използваните батерии са литиево-йонните, които гарантират по-голям комфорт при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии биха могли да бъдат зареждани в най-удобния за Вас ден, като няма да се налага да стигате до падането им до край , за да осъществите таково захранване.

Видове винтоверт 1
Видове винтоверт

Електронната защита на мотора е помощната функция на винтоверта

Бушон на мотора – това е една от спомагателните характеристики или допълнителни характеристики, които притежават най-ефективните образци акумулаторни винтоверти. За какво служи бушона на мотора? Основополагащата й функция е да съхранява мотора на акумулаторния винтоверт от прегряване в етапа на употреба . С помощтта на бушона на мотора се обезпечава съхранение на отличното състояние на инструмента и по-дългата му експлоатация във времевия период.

Скоростта на винтоверта също има значение

Скорост – бързината на приложение на винтовертите се характеризира от броя на оборотите в минута . Усъвършенстваните артиули винтоверти дават възможност за превключване на два различни оборота, в зависимост от определената задача или цел . Най-често първата скорост на тези винтоверти се употребява за по-мощни и съвсем разбираемо трудни за завинтване винтове . Погледнато иначе, втората скорост се употребява за неголеми бурми . При нея се достига висок въртящ момент и разбираемо бързо и лесно завинтване на определените бурми .

Каталог винтоверт 2
Каталог винтоверт

Ударните винтовери – най-необходимият помощник на всеки професионалист

Ударни винтоверти – особеното при тях е, че прилагат най-вече за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти нямат потенциомер за въртящия момент , но за сметка на това притежават значително по-голям краен въртящ етап, стигащ до нива около 900 нанометъра. С помощта на ударните винтоверти отвиването и завъртването на немалки и източени болтове става още по-бърз и лесен процес . Това се постига чрез точно определения ударен механизъм , оказващ удари встрани, назован още тангенциален удар. Не е редно да се бърка с „Ударния режим“ при типичните акумулаторни винтоверти, който прилича на този на дрелката – с посока напред назад, осигуряващ условие на винтоверта да прави неголеми пролуки в итонг и бетон .

Трябва да разберете с какви батерии работи винтоверта

Батерии – батериите играят огромна дейност при подбора на точно определен тип от раздел „Винтоверти“. На първо място се взема предвид бройката на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са доста по-комфортни и правят възможно с тях да се работи по-голям участък от време , преди да се наложи повторно зареждане . Именно заради това от значение е и силата на самата батерия, като тези с по-мощни капацитети са по търсени. Зареждането или ампеража на една батерия пък зависи от количеството на клетките в пакета на батерията. Един клетъчен елемент се приравнява на 3,6 Волта, така че с толкова нараства общият ампераж при всяка понтатъшна прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Вижте каталога ни с винтоверт 3
Вижте каталога ни с винтоверт

Винтовертите за професионални цели имат допълнителни преумущества

Сред другите допълнителни преимущества и екстри на добрите модели винтоверти за професионални предназначения могат да бъдат причислени мощните зарядни за около 30 мин. , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и търсени по магазините уреда от спомената подкатегория са от марките Bosch, DeWalt и Makita.

Винтовертите с кабел са най-нужни при ремонта у дома

Винтоверти с кабел – прилагането на винтовертите с кабел е съсредоточена главно във вътрешни пространства , заради факта , че самият кабел намалява движенията, на които може да се осъществява действие с тях. Главно предимство са изгодните им финансови стойности спрямо тези на акумулаторните винтоверти. За да компенсират ограниченията на кабела, някои ползватели разчитат на винтоверти с по-подвижни кабели – до 6 метра , които дават достъп до още по-голяма свобода при прилагане .

Нашият каталог с винтоверт 4
Нашият каталог с винтоверт

Защо да си купите винтоверт от нашия магазин?

При нас всеки ще намери по нещо – в голямата и разнообразна гама от винтоверти, продавани в платформата Etools.bg, всеки един клиент би могъл да намери най-добрия артикул за нуждите си и изисквания . Няма значение дали се нуждаете винтоверт от модерна марка , подходящ за работни цели , или просто такъв , който да експлотирате в склада си, Etools.bg е най-доброто решение за Вас .

Осигуряваме подкрепа и съдействие при избора на винтоверт

Подкрепа и насоки – екипът от професионалисти има желание да Ви помогне с всичко, от което се нуждаете в процеса по търсене на най-подходящия за Вашите предпочитания винтоверт. Няма да сбъркате ако направите опит да се свържете с тях като позвъните на посочения по-долу телефонен номер или имейл , и да получите професионални мнения и полезни сведения във връзка с набелязаните от Вас типа от подкатегория „Винтоверти“.

Потърсете и всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Каталог винтоверт 5
Каталог винтоверт
Повече за винтоверт 6
Повече за винтоверт
Видове винтоверт 7
Видове винтоверт
Огромно разнообразие от винтоверт 8
Огромно разнообразие от винтоверт
Вземете винтоверт 9
Вземете винтоверт

В нашия магазин във всеки момент ще намерите намаления
Винтоверите за професионална работа са по-мощни от винтовертите за домашно приложение
Електронната защита на мотора е помощната функция на винтоверта
Скоростта на винтоверта също има значение
Ударните винтовери – най-необходимият помощник на всеки професионалист
Трябва да разберете с какви батерии работи винтоверта
Винтовертите за професионални цели имат допълнителни преумущества
Винтовертите с кабел са най-нужни при ремонта у дома
Защо да си купите винтоверт от нашия магазин?
Осигуряваме подкрепа и съдействие при избора на винтоверт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *