Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми

Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми

Първостепенната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми се радват на неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените особености . Наблюденията обозначават , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят актуален сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – основни плюсове

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се смекчава вероятността за появата на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , понеже летните гуми на SYRON са с много ограничени степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-значимото нещо , от което има потребност един шофьор. В допълнение , SYRON са от онези фирми, които налагат в собствените си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното нагряване . Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по значителен пробег и солидна устойчивост даже и при возене с повишена скорост.

Информация за летни гуми 1
Информация за летни гуми

Летни гуми от линията на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и резултатни компании в интернационален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, фирмата се разширява трайно съобразно на-новите технологии и течения на пазара, за да подсигури удобството и безопасността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis състоят се от особени характерности и плюсове . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави изключително стабилни , и имат относително дълговременен живот, даже и при неправилно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите проводници и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват съвършено сцепление и маневреност и обезпечават по-ускорено изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и неизсъхнало ; по-големи външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които съкращават спирачния път, особено при голяма скорост; жилава нишка на коланите, които осигуряват по-добра обратна връзка с улицата и акуратно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги поставя в позиция на перфектен избор за ситуации , в които се изисква висшо представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на марката да създава вълнуващо чувство от возенето . Гамата включва параметри от 17 инча до 21 инча.

Каталог летни гуми 2
Каталог летни гуми

Летни гуми SYRON – добавъчни преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни прорези, които дават гаранция за безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , околчести раменни повърхности, които се влияят незначително от улицата и с които се прецизира шофирането и се ограничава опасността от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира шофирането на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се реализира уравновесено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и съществени отличителни белези . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено товарене и рязко спиране – това са все неща, които ведно с изведените до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-представителните фирми в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-обемен пробег и по-ограничен разход на гориво.

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-задоволително износване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и навлажнени шосета , помагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират оптимизирано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Повече за  летни гуми 4
Повече за летни гуми

Летни гуми на марката SYRON

Ненужно е да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON съдържат безброй предимства превъзходства на съответните условия пред другите конкуренти. Очебийно е , че периодически на шосето има предпоставки да се случат изненадващи и неблагопроятстващи ситуации.

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три важни надлъжни тръби над предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смалява звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Главните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и неизсъхнали улици . Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при  всички без изключение режими на експлоатация .

Най-добрите на пазара летни гуми 5
Най-добрите на пазара летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за комфорта на вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-стабилна смес на предпазителя и вече обговорената методика за вторично изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани шосета .

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата страна и ви предоставаме изобилие от висококачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вземете летни гуми 6
Вземете летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 7
Вижте каталога ни с летни гуми
Голямо разнообразие летни гуми 8
Голямо разнообразие летни гуми
Изключително добри летни гуми 9
Изключително добри летни гуми

Първостепенната важност на летните гуми
Летни гуми Syron – основни плюсове
Летни гуми от линията на фирмата Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно производителя Dunlop
Летни гуми SYRON – добавъчни преимущества
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за комфорта на вашето пътуване
Като край на нашия материал

One Reply to “Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми”

  1. Супер е статията. При нас може да намерите автоключар, ако някога пък имате проблеми с колата. ТУК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *