ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

ПРОУЧВАНЕ ЗА САМИТЕ НАС ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да преживеем нашия ежедневен и модернистичен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос представя световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на тези които имат смартфони със сигурност нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предвиждат специалистите. Последната година малко повече от 36% от световните жители използват смартфони, сравнение с 2011 г., когато този процент е едва 10. И това не е случайно , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# ПРИЧИНИ , РАБОТЕЩИ ЗА РАЗВИВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакти с персонална или делова цел ;

употребата на много модели апликации за онлайн поръчки или резервации;

събиране на прекрасни спомени или преживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни донася жизненост, сила и свежи вибрации.

ПОЛЕЗНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

След като го платите , открийте калъф, който ще приляга идеално на вашият смартфон – това ще го предпази от наранявания или хипотетично изпускане върху твърда повърхност . Дизайна, също трябва да се има предвид, спрете се на калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него се чувствате комфортно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, задължително е необходима част от поддръжката за смартфона – той предпазва дисплея от белези и в някои случаи от леки мокрения;

Бъдете на щрек , запазете смартфона си от вода. Ако по случайност , попадне по-голяма капка или го полеете , бързо извадете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я върнете на мястото и .

Един път в месеца е препоръчително да бъде осъществен цял цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% после да оставите батерията да се изтощи цялостно , падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще запазите живота на батерията по-дълго ;

Пазете смартфона си в добро състояние – честото пречистване, преобрази дисплея наслада за окото и от което ще изглежда още по-красив . За да свършите това не е добре да използвате хартия, а само мека кърпичка, в друга ситуация, може да се получи ненарочно надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато излизате . При пазаруваме в магазин или друга обществена сграда, бъдете внимателни ако го оставяте за кратко , някой може да ви го вземе или открадне. Във връзка с това , не забравяйте да използвате FindMyPhone или подобна функция, ако бъде загубен или откраднат.

Качествени смартфони 1
Качествени смартфони

КАКВО Е НУЖНО ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се спирайте на смартфон, чиято батерия издържа под 10 часа. Във виртуалния магазин на ООД, е възможно да разгледате лист от смартфони, функционално тествани за дълготраен „живот“. Ето как ще изясните за себе си, кое устройство ще ви осигури сигурност и спокойствие – едно включване в контакта, за няколко дни.

Намерете смартфони 2
Намерете смартфони

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните в действителност е една от главните характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и характерните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

КАК ТРЯБВА ДА ПАЗИМ СВОЯ СМАРТФОН?

Ще ви запознаем с няколко базови неща, които бихте успели и е потребно да вземете под око , при условие, че ви се иска да опазите вашия смартфон и той да действа по-издържано и за голям интервал от време.

Нашият каталог с  смартфони 3
Нашият каталог с смартфони

КОЯ Е СЪЩИНСКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в момента е един миниатюрен джобен компютър, със свой процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да издириш каквото ти е потребно . Без да се взима под внимание подробността къде се намираме , ни се разкрива да опцията разберем, че всички практически “живеят в“ самртфона си и във всеки един момент търсят нещо, сигурно себе си. Думата смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това съвсем точно приляга на характеристиките на самртфона. Сега е момента изброим базовите плюсове от смартфона:

общуваме с любими хора , би могло да бъде с продължителност часове или служебно търсим колегите ни;

Споделяме своите виждания и интереси , сърфирайки в социалните мрежи, следователно сме неизменно в крак с най-новите случки , статии и споделяния ;

Напоследък често смартфоните влизат в действие и в офиси на фирми, за ефикасна функция;

В моменти, в които ни писва от постоянните отговорности, посредством смартфона си, бързо и лесно „преминаваме“ в любимото си приложение , за да се порадваме на прекрасна музика ; да се телепортираме в друга реалност , отдавайки се на завладяващ филм; да се разтушим с комедийно предаване или поне за минути да се „разлеем“ в думите на завладяваща книга .

Смартфоните са верен наставник, в случай, че сме прегладнели , няма значение колко е часа .

След като имаме желание да снимаме селфи, запечатваме значим момент пулса на деня;

Нашите компютри са относително по- обемни, за разлика от смартфоните, които не само са олекотени , но пасват на малкият ни джоб .

Каталог смартфони 4
Каталог смартфони

ДОБРЕ Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да помещавате колкото ви е необходимо песни , игри, картинки и клипчета. 32GB е нормална стойност, въпреки че най-актуалните модели смартфони поддържат 64GB.

КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Разностранният избор от смартфони по магазините, често би могло да ни обърка , поради тази причина е добре ако можем следваме опита на изпитана фирма в сферата , като например ООД. Ще ви представим съществено важните наставления, които специалистите от ООД представят . Най-значими критерии за предпочитане на вашият смартфон:

КАКВА ФУНКЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

Качествени смартфони 5
Качествени смартфони

МЯСТОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Влезнете в сайта на ООД и посочете смартфона, прилягащ на стила ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с очарователен външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Запознайте се още с секциите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Най-добрите оферти за смартфони 6
Най-добрите оферти за смартфони
Намерете смартфони 7
Намерете смартфони
Изберете нашите  смартфони 8
Изберете нашите смартфони
Разгледайте смартфони 9
Разгледайте смартфони
Вижте смартфони 10
Вижте смартфони
Разнообразие от смартфони 11
Разнообразие от смартфони

ПОЛЕЗНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО Е НУЖНО ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
КАК ТРЯБВА ДА ПАЗИМ СВОЯ СМАРТФОН?
КОЯ Е СЪЩИНСКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ДОБРЕ Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
КАКВА ФУНКЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС
МЯСТОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *