Разнообразие от интериорни бои и техните специфики

Разнообразие от интериорни бои и техните специфики

За избора на интериорни бои и изграждането на съдържателна концепция, преди това е нужно детайлно да проучите пазара и какви типове интериорни бои се предлагат . Дали стените ви да бъдат лъщящи с металически оттенъци , да изглеждат сатенено нежни , шарени плътни пастели или пък оприличаващи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Изградете си визия какви стени желаете . Интериорната концепция е комбинация от на художника и науката на архитекта, с цел измисляне на по-добри условия за живот. Както хората прогресират , израстват и променят така и постройките , където живеят се нуждаят постоянно от нещо ободрително, в течение с времето . Първоначалната стъпка в ремонта на пространствата е избора на нов тон интериорни бои за стенните повърхности. Винаги се оказва не просто най- трансформиращия процес , а и базата за създаване на обновен интериорен дизайн. Важно е да знаете , че освен уникалните творчески идеи и квалифицираното изпълнение на плана от значителна същност е и вида на материала . Capbg вече пет години зарежда българския пазар италиански стоки за боядисване , с доказано име и качество. Стоките им можете да потърсите в значителен брой вериги строителни магазини в държавата, а по време на последните две години продажбите им скачат двойно . Фирмата е способна да ни покаже голям асортимент за който и да е тип повърхност .

Блясък и обаяние от Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с металически съединения. Материалът е незапалим , безобиден за хората и околната среда. Създаваният резултат е прекрасен в съчетание и на делови , и на авангарден стил . Боята Онточенто се боядисва директно с валяче или дори с влажна гъба.

Изключително добри интериорни бои 1
Изключително добри интериорни бои

Нововъведението в боите Енканто

Очевидна мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Направена на базата на вода и с изменчиви от дневната светлина тонове . Оползотворява се в широк спектър от пространства, с оглед на кадифения стил , който придава . Тези бои са последен писък в модата на интериорни бои, тъкмо стъпваща на българския пазар.

Колко пласта боя са ни нужни ?

По всяка вероятност не може да бъде осъществено крайно постигане на плътен цвят с едно повторение на боята. Почти всеки път е наложително второ или трето нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните нюанси два пъти са достатъчни , а за по-светлите три-четири. Когато проектът за интериора е лично ваш , вие сте точно тези които много добре усещат как биха изглеждали добре слоевете боя .

Вижте нашите интериорни бои 2
Вижте нашите интериорни бои

Сатенена елегантност

Интригуващо решение за работни места , кафенета и артистични пространства са сатененият вид интериорни бои. Безкомпромисното качество дава воля за проектиране на всякакви необикновени архитектурни концепции . Съвместими за интериорна и външна употреба. С желязна издръжливост срещу влиянието на времето , сатенените интериорни бои запечатват своя луксозен и лъскав визуален вид толкова колкото е нужно . Най-често продавани за публични сгради . Специалистите насочват към да потърсите професионалисти за тази работа .

Декоративен ефект

Класически са си декоративните интериорни бои. С металическия си ефект примесен с фин кварцов пясък се трансформира не просто във фон, а и в разкрасяващ детайл на интериорния вид на вашия дом. Характеризира се с висока издръжливост , благодарение на пречупващите си частици. Смесения състав на багрилната смес я превръща в лесна за шлайфане и полиране. Перленият отблясък се завършва умело съчетан с елементи от обзавеждането в златно и сребристо .

Нанасяне на боята . С пистолет или четка ?

В случай че спрете своя избор на четка за нанасянето на интериорни бои, е нужно да се застраховате от опасността от зацапване . Поставянето на материал трябва да започва от горе на долу . Предпазете с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът също винаги е удобен метод, най-вече употребяван във вътрешния вид на стари здания. Разстила багрилното вещество еднаква покривност , което обещава малък разход на боя . Трябва да бъде направено плътно покритие на нещата наоколо , затова не е подходяща за ремонт на нови къщи и офиси .

Качествени интериорни бои 3
Качествени интериорни бои

И още от Capbg

Не се замисляйте дали да разгледате разновидностите на фирмата за екстериорни бои за стени , които ще завършат общата представа за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разновидности интериорни бои 4
Разновидности интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 5
Разнообразие от интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 7
Огромно разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 8
Ефектни интериорни бои
Типове интериорни бои 9
Типове интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Блясък и обаяние от Оточенто
Нововъведението в боите Енканто
Колко пласта боя са ни нужни ?
Сатенена елегантност
Декоративен ефект
Нанасяне на боята . С пистолет или четка ?
И още от Capbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *