детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Изискани детски рокли

Вашите специални дни и празнични поводи се нуждаят и от блестящо отношение в купуването на премяна за вашето дете . Не експериментирайте в пазаруването за празниците на скъпата си пеперудка с масови марки на незадоволителни цени . Вечерните рокли на „Точици“ успяват да постигнат официален вид , с гарантирано качествени материи . По-специално творение е прекрасната разновидност с бели рози . Кройката е с презрамки , със закопчаване по дължина на от задната страна. Хубавата памучна материя осигурява чувство на комфорт. Имате възможност да намерите още рокли в зелено и бордо. Още една невероятна идея за празнично превъплъщение са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а дължината волно се спуска под коляното. Като допълнение към модела може да прибавите страхотна дантелена шапка, добре прилягаща на усмивките и емоциите във вашия празничен ден. Друго по-нестандартно предложение са разновидностите детски рокли с воали изработени по два начина в колекцията . Удивителна в своя разкош е кораловата рокля. С обем от падащи тюлове, закопчаваща се странично и спускаща се до глезена, преобразява младата дама в истинска вълшебница и превръща празничния повод в шарен карнавал . Ако предпочитате по-официална визия препоръчваме горещо модела с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от мека жакирана материя, а под няколко пласта тюл има вътрешна подплата. Създаваме изискана официална визия чисто и просто с тази рокля , без да ни трябват допълнителни детайли . Прехласващо предложение си остават роклите с пола от сатен в виолетово и панделки. Разкроението на талията е ниска и добавя пищност, който подсилва момичешката шикозност. Тази разновидност бихте могли да откриете в тонове на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Игри и награди

В случай че посетите в който и да е от обектите на „Точици“ в В страната и закупите една от пролетните ни детски рокли, дъщеричката ви има възможността да играе на специален флипер , който стои в магазина. При спечелване на необходимото количество точки, печелите повече интересни награди . Както знаете за „Точици“ детското мнение е ценно . Заповядайте да качите собствен или детски коментар за вече закупена рокля в страницата ни във фейсбук .

Детски рокли за бебета

Още от дълбока древност и до ден днешен роклята се смята за образец за женственост и грациозност . От най-ранна възраст по този начин ни учат да се чувстваме чудесните модели рокли. Сериите за бебета до 2 години , са смесица страхотни багри с качествени материи , гарантиращи удобството на децата . Страхотно решение са видовете детски рокли с анимационни любимци . Тази с Елза, напълно както прототипа си , е хит сред детския свят . Несъмнено , имаме идея и за феновете на другата рисувана любимка – Ана. Видът рокля на Ана е от памучна изработка и с вълнисти елементи около яката. За по-голяма шикозност , можете да закупите в комплект с тютюнево сако. Друго предложение за най-малката възрастова група са светещите детски рокли с цветя изрязани ръкави . Леко разкроени и с закопчаващи се копчета от лицевата страна , тези модели са идеално пасващи за продължителните летни премеждия.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролет на „Точици“

„Точици“ е фирма произвеждаща модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето изпитва нужда. Вече повече от десет години продължават да печелят на своя страна с висококачествени и елегантни видове на конкурентни цени. Както всеки пролетен сезон и този път новите тенденции са посветени на детски рокли за малките госпожици и елегантни ансамбли за младите мъже .

Детски рокли за ежедневието

Дамите обичат да се чувстват забележителни , удачно решение на проблема са ежедневните детски рокли. Перфектен избор е разбира се типа с пандели. Тъканта е от лен и памук с с най-добро качество, а допълнителните детайли – панделки са сътворени по образец на детска рисунка . Плата пада волно под талията и предоставя възможност за динамични движения. Блестящо предложение е роклята с Мики Маус и пачка . Впечатляващата апликация придава разчупен вид , а балеринката от красиви воали и мек тюл допълва закачливата нотка. Тази рокля може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за всекидневните нужди на всяка малка госпожица са джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С меко кафеникав цвят , нежен плат и дължина спускаща се до коляното, ще стане любима на всяко момиче . Направена за неспирни детски премеждия и танци до безкрай. Не можем да не обърнем внимание и на модела гащеризон с пола и колан. Заинтригуващ модел , украсен с шевици по ръба на полата, джобче в лицевата част и няколко пърхащи пеперуди поставени на колана. Нежно розовият нюанс ни говори за изящество. Без значение с кой от моделите на всекидневни пролетната колекцията на бранда да преобразите дъщеричката си вашата дъщеря , няма да бъде грешка.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост и високо качество

Създадени изцяло в страната , с първокласни природни материали и прехласващи нюанси и бутикови орнаменти , детски рокли на фирмата са като изкарани от вълшебна реалност . При желание да обогатите роклите с повече детайли, бихте могли да разгледате предлаганите шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с серията от рокли . Прегледайте и последните пролетни серии от дрехи за младите господа.

Разгледайте и:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Изискани детски рокли
Игри и награди
Детски рокли за бебета
Пролет на „Точици“
Детски рокли за ежедневието
Загриженост и високо качество

One Reply to “детски рокли”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *